top of page
Sök

Vi kan försäkring för småföretagBild skildrar försäkring för småföretag

Som småföretagare bör du undvika några av de vanliga misstagen när det gäller försäkringar. Här är några av de vanligaste misstagen vid försäkring för småföretag!

 

Missbedöma eller missa risker:

 

Det är vanligt att underskatta eller förbise vissa potentiella risker. Var därför noggrann när du utvärderar företagets specifika risker. Anpassa försäkringsskyddet därefter.

 

Ta otillräckligt skydd

 

När du snål-försäkrar, kan det bli som att inte ha någon försäkring alls. Försök inte spara pengar på premier. Det kan leda till stora förluster om en allvarlig händelse inträffar.

 

Välja fel försäkringsbolag för försäkring för småföretag


Välj inte försäkringsleverantör endast efter pris! Se till tjänsternas omfattning och kvalitet. Välj ett pålitligt försäkringsbolag med goda kundrecensioner.

 

Missförstå det ”finstilta”

 

Som företagare bör du noga granska och förstå försäkringens villkor och undantag innan du köper den. Analysera täckningens omfattning och begränsningar. Annars kan det bli obehagliga överraskningar.

 

Inte uppdatera skyddet

 

Företagets behov förändras över tiden.  Granska och uppdatera försäkringsskyddet för att säkerställa att det är anpassat till de aktuella riskerna och verksamhetens omfattning.

 

Ignorera cybersäkerhet


Företag utsätts mer och mer för cyberhot. Ändå underskattar många risken för dataintrång och försäkrar sig inte mot det. Försäkring för småföretag bör även innefatta dina datorer, även om du bara använder dem för administration. Vad skulle det innebära om alla din datorer slogs ut?

 

Inte ta professionell rådgivning – trots att det är gratis!


Att inte konsultera en försäkringsrådgivare eller jurist är dumt. Du kan gå miste om viktig information om dina försäkringar.  Fenix Försäkringsmäklare har lång erfarenhet av försäkringar för mindre företag. Vi tar inte betalt av dig som kund. Vi får vårt arvode som provision från försäkringsbolagen.

 

Här är några typer av försäkringar som vi har kunskap om.

 

Företagsförsäkring  

Arbetsgivaransvarsförsäkring

Företagsbilförsäkring

Sjukförsäkring för anställda

Företagsinkomstförsäkring

Cybersäkerhetsförsäkring:

Ansvarsförsäkring

Egenföretagarförsäkring

Comments


bottom of page