top of page
Image by krakenimages

Försäkringar

FÖRSÄKRINGAR

Som försäkringsförmedlare har vi inga egna produkter. Vi upphandlar försäkringar i samtliga försäkringsbolag på marknaden.

 

En del försäkringsbolag har ingen direktförsäljning utan arbetar enbart via förmedlare. Som kund hos oss får du tillgång till deras produktutbud. Fenix försäkring utvärderar löpande de försäkringsbolag och produkter som finns på marknaden och kan snabbt ta in nya leverantörer och nyheter i vårt sortiment.

 

Vår utgångspunkt är alltid bästa möjliga försäkringsskydd till bästa möjliga premie.

FÖRSÄKRINGSAVDELNING

Fenix erbjuder en komplett extern försäkringsavdelning för ert företag. Vår tjänst omfattar risk-och behovsanalys, upphandling av försäkring, support under försäkringsåret samt administrativt stöd.

 

Vi levererar underlagen för era beslut i försäkringsfrågan och ställer vår kompetens och erfarenhet till ert förfogande. Vår tjänst passar alla företag, små såväl som stora, oavsett om ni är en enskild enpreprenör eller ansvarar för försäkringsfrågan i ett företag.

 

Till vår och er hjälp har vi marknadens bästa molnbaserade system -och analysstöd där ni som ägare, ansvarig eller anställd också själva kan logga in.

BLI KUND

För att kunna ta del av vår tjänst och köpa försäkring via oss behöver ni bli kunder hos oss. Kundrelationen regleras av en sk skötselfullmakt.

 

Fullmakten behövs eftersom vi rättsligt är ett ombud för ert företag och ibland för er som privatpersoner. Vi arbetar endast på uppdrag av er och sitter på er sida av förhandlingsbordet.

 

Fullmakten gör också att vi kan se hur era försäkringar ser ut vilket är avgörande för att vi skall kunna hjälpa er på bästa sätt och ge korrekta råd.

 

När ni är kunder har ni tillgång till hela vår tjänst dvs risk-och behovsanalys, kontinuerlig uppdatering av ert skydd, rådgivning, support och administration. 

 

Våra fullmakter har ingen uppsägningstid utan gäller bara så länge båda parter är nöjda med samarbetet.

 

BUSINESS CONSULTING
PERSONAL COACHING
SPEAKING

FÖRETAG 

Eftersom varje företag är unikt, finns det heller ingen generell företagsförsäkring som passar alla företag. Vi finner rätt försäkring åt er, efter era villkor och bästa möjliga premie.

FORDON

Vi hittar rätt försäkring åt alla typer av fordon.  Från enstaka företagsägda fordon, till hela fordonsflottor. 

PERSON 

Vi hjälper dig att hantera dina personrisker, så som ålderdom, sjukdom och dödsfall. Vi erbjuder upphandlade och prispressade  spar-och riskprodukter.

bottom of page